Šola v naravi, Žusterna 2014

Ponedeljek, 29. 9. 2014

Pa smo jo le dočakali, našo plavalno šolo v naravi. Veselo smo se odpeljali proti Kopru in naš postanek je bil na prelepi razgledni točki pri gradu Socerb. Pot smo nadaljevali do Luke Koper, kjer smo si jo s pomočjo vodiča ogledali, nato pa se odpeljali do hotela Žusterna. Tu smo se razporedili po sobah in vsi nestrpni odšli na bazen, da pokažemo svoje plavalno znanje.

Po plavanju smo veselo odšli na večerjo, nato pa večer zaključili z nočnim sprehodom do Kopra, kjer smo se posladkali s sladoledom.

Jutri pa novim dogodivščinam naproti …

Ana in Nina

Torek, 30. 9. 2014

Prebudili smo se v sončno jutro. Po zgodnjem zajtrku smo se odpravili do barke Solinarke, ki nas je popeljala proti Piranu. Tam smo si ogledali akvarij, mesto Piran in se posladkali s sladolednimi dobrotami. Plovba proti Kopru je bila mirna in obsijana s soncem. Po kosilu smo si malce odpočili in že nas je čakalo plavanje. Nato smo odšli do Kajakaškega kluba v Žusterni, kjer smo se preizkusili v veslanju s kajaki po morju. Po večerji smo pripravili družabni večer, kjer smo nastopili z zabavnimi točkami. Sledila je priprava na nočni počitek in prijetno spanje.

Luka in Neja

Sreda, 1. 10. 2014

Zbudili smo se ob 7. uri in odšli na obalo, na jutranjo telovadbo. Sledil je slasten zajtrk, pisanje razglednic in plavanje. Vadili smo kravl, žabico in skok na glavo. Po kosilu in počitku smo odšli na obalo, kjer smo nabirali školjke in polžke. Večerja nam je dobro teknila, saj smo vedeli, da nas čaka nočno plavanje. Bilo je zelo zabavno in veselo. Sledilo je pripravljanje na spanje. Pa lahko noč!

Luna

Četrtek, 2.10.2014

Zjutraj so nas prebudili sončni žarki in prav prijetno je bilo telovaditi na morski obali. Po dopoldanskem pouku je sledilo plavanje, kjer smo izpopolnjevali tehniko plavanja in se poveselili tudi na toboganu. Po počitku smo ustvarjali s kredami ter zatem ponovno plavali ter že opravili poskusno ocenjevanje. Zelo smo bili veseli prijetnega presenečanja, saj nas je obiskal pomočnik ravnatelja. Zadnji večer smo zaključili s plesom na terasi in ne boste verjeli, res smo vsi plesali. Podrobnosti pa sledijo jutri, ko se ponovno snidemo.

Morska deklica