Ponoven vstop v šolo za učence 4., 5., 6., 7., in 8. razreda

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši,

z veseljem vas obveščamo, da se vračamo v šolo!

V ponedeljek, 1. 6., se vračajo učenci 4. in 5. razreda,

v sredo, 3. 6., pa tudi učenci 6., 7. in 8.

Učenci tudi vas prosimo, da v šolo pridete le, če ste povsem zdravi. To je pomembno za zdravje vseh drugih otrok, ki so že v šoli in tudi zaposlenih. Zato vas prosimo, da ob prihodu v šolo, prinesete podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19.

Na šoli veljajo nova pravila, ki se jih bo potrebno držati in bodo o njih obveščeni otroci prvo šolsko uro s strani razrednikov. Učenci se bodo ves čas pouka zadrževali v svojih razredih, torej tudi odmore, sprehajanja med razredi ne bo. Še vedno velja visoka stopnja izvajanja higienskih priporočil glede higiene rok in upoštevanjem varnostne razdalje.

Učenci v šolo vstopajo skozi glavni vhod. Ob vstopu vas prosimo, da si razkužite roke. Garderob se ne uporablja. Svoja oblačila in obutev imate v razredih.

Pouk poteka po ustaljenem urniku, prav tako tudi vozni red šolskih avtobusov ostaja nespremenjen (po priporočilih NIJZ na avtobusu osebe starejše od 12. let nosijo masko, ki prekrije nos in usta, pred vstopom v vozilo in ob izstopu si razkužijo roke).

Za učence bomo pripravili obroke šolske prehrane kot pred epidemijo, zato starše naprošamo, da obroke, ki jih učenec ne bo prevzel, odjavite preko telefonske številke 01 788 78 02 ali s pomočjo spletnega obrazeca.

 

Vsi ukrepi so izključno z namenom varnosti, ter želje, da minimiziramo možnost obolevanja. Uspeh je pogojen z delom in sodelovanjem vseh. S skupnimi močmi nam bo uspelo!

Angelca Mohorič, ravnateljica