Oddelek 4.a v karanteni

Obvestilo

Zaradi okužbe s Covid-19 je za učence 4.a oddelka, v tednu od 19. 4. dalje organiziran pouk na daljavo. Pouk bo potekal po urniku v okolju MS Teams. Učenci se bodo z učitelji srečali na videokonferencah, kjer bodo dobili vsa navodila za delo in potrebne razlage.

Vse dobro vam želim.

Angelca Mohorič, ravnateljica

VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNO DELO OD 19. 4. 2021 DALJE

Spoštovani starši, dragi učenci,

obveščamo vas, da nam naslednji teden ne prinaša nobenih sprememb glede izvajanja pouka in bomo nadaljevali enako kot v tem tednu. Tudi glede samotestiranja učencev še vedno nismo prejeli nobenega uradnega navodila. Zagotovo bo več znanega v naslednjem tednu.

V prihodnjih dneh bomo na spletni strani šole objavili obvestilo o izvedbi NPZ 2021 za učence 6. in 9. razreda, zato vas vabimo k rednemu spremljanju objav.  

Vse dobro in ostanimo zdravi!

Spletno tekmovanje v znanju tehnologij

V sredo, 7. aprila 2021, je potekalo šolsko tekmovanje v znanju tehnologij. Učenca Valter Zaletel in Tevž Rus sta osvojila bronasto priznanje in se uvrstila na državno tekmovanje, ki bo 5. junija na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani.

Čestitamo.

POJAV OKUŽBE s SARS-CoV-2 na podružnici v Temenici

Obvestilo

Zaradi okužbe s Covid-19 je za učence 1. in 2.t oddelka, od 16. 4. do vključno 24. 4. 2021, organiziran pouk na daljavo.

V času karantene bo za učence pouk potekal na daljavo, v okolju MS Teams. Učenci se bodo z razredničarko in učiteljem angleščine srečali na videokonferenci, kjer bodo dobili vsa navodila za delo in potrebne razlage.

Za čas karantene starši spremljate zdravstveno stanje otroka in se v primeru težav obrnite na vašega osebnega zdravnika.

Vse dobro vam želim.

Angelca Mohorič, ravnateljica

Dostopnost