Spoštovani starši,

s pričetkom letošnjega šolskega leta je zaradi zagotavljanja točnosti in ažurnosti vaših kontaktov, ki jih vodimo v naših uradnih evidencah (eAsistent), potrebno varnostno potrditi vaše podatke.
Iz eAsistenta boste prejeli varnostno kodo za potrditev podatkov skupaj z povezavo do spletnega obrazca, ki vas bo vodil skozi celoten postopek. V kolikor kode niste prejeli, nam to sporočite in vam jo bomo ponovno poslali.
Za starše, ki bi radi uporabljali eAsistenta za starše, je novost tudi ta, da vašo prijavo oddate prostovoljno skozi spletni obrazec, ko podatke potrdite.
Več o varnostnem potrjevanju podatkov in o pravni ureditvi eAsistenta, ki ga na šoli uporabljamo za vodenje šolske dokumentacije, lahko preberete v prilogah.

Roditeljski sestanki

Zaradi navodil za preprečevanje okužb, tokrat pred roditeljskimi sestanki ne bo skupnega uvoda za vse starše v avli šole.

Roditeljski sestanki se bodo izvedli v matičnih učilnicah oddelkov.

Razpored je naslednji:

 15. 9. 2016. 9. 2017. 9. 20
17.007. r.4. r.1. r.
17.308. r.5. r.2. r.
18.009. r.6. r.3. r.
18.001., 2. t  

1. september na PŠ Temenica

Z novim šolskim letom, 1. 9. 2020, je na Podružnično šolo Temenica prvič sedlo v šolske klopi osem prvošolcev. Skupaj s starši so se zbrali pred šolo, kjer sta jih nagovorili ravnateljica osnovne šole Ferda Vesela ter razredničarka. Po kratkih nagovorih so se v razredu pridružili štirim drugošolcem, ki so zanje pripravili kratek kulturni program. Na koncu je pedagoginja Irena Novak predstavila učiteljice. Učenci so prihajali pred tablo, hkrati pa prejeli diplome in rutice. Na koncu je vse učence čakalo sladko presenečenje, da se bodo prvega šolskega dne spominjali še čez mnoga leta.

Preberi več 1. september na PŠ Temenica

1. september 2020

V torek, 1. septembra 2020, je šolski prag prvič prestopilo 44 prvošolcev matične šole. Skupaj s starši so se zbrali na igrišču, kjer so si ogledali krajši kulturni program, prisluhnili nagovoru gospe ravnateljice in županu občine Ivančna Gorica. Šolska pedagoginja je predstavila učiteljice prvih razredov. Učenci so ponosno prihajali na oder, hkrati pa prejeli rumene rutice. V prvi razred so vstopili s simbolnim skokom čez kolebnico. Sledila je spoznavna igra in delavnica z izdelavo bralne gosenice. Poslovili smo se v veselem pričakovanju prihodnjega dne.

Preberi več 1. september 2020